Noticia22/11/2022

Càritas Parroquial de Santa Margarida de Montbui i Sant Maure rep de la Fundació “la Caixa” 6000 euros.

El passat divendres 11 de novembre, la directora de la oficina de CaixaBank a Santa Margarida de Montbui, Mireia Fitó,  va lliurar  un xec per valor de 6000 euros a la directora i el tresorer de Càritas de Montbui, Maria Daza i Josep Balada.

Aquets diners seran destinats a la Cistella Solidaria de Montbui que actualment distribueix aliments a unes 80 famílies, dos vegades al mes.

Els aliments distribuïts provenen bàsicament de la Fundació Banc d’Aliments (FBA) i  els fons europeus del programa FEAD. Es completa amb  compres realitzades per l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui i per Càritas.

Amb aquesta aportació de la Fundació “la Caixa”, realitzada a través de CaixaBank, Càritas pot millorar els lots sobretot pel que fa a productes d’alimentació i higiene infantil i algun reforç de productes que augmenten la diversitat i la riquesa nutritiva.

A Càritas ens agradaria poder garantir la bona alimentació de totes les famílies a través d’ingressos regulars a totes les llars,  mentre això no sigui possible, volem millorar el servei i la qualitat de la Cistella Solidaria i aquesta subvenció ens ajuda a aconseguir aquest objectiu