Campaña

Només l’amor ho il·lumina tot

Tot i que Nadal és l’època de l’any amb més llums, milions de persones segueixen vivint en la foscor. Dona’ls llum

Donar

Sigues llum

… I deixa que els teus gestos brillin

Aquest Nadal celebrem l’amor, un amor que és capaç d’il·luminar la vida dels altres i de ser un far que guia els qui més ho necessiten.

Tu també pots ser part d’aquest compromís, per fer arribar la llum a totes les llars que no tenen recursos i fer que la solidaritat i la humanitat brillin per sobre de tot. El context actual demana el teu amor i generositat.

 

Una crisi global

El fort impacte de la pandèmia en les condicions de vida i la creixent situació d’incertesa generada a inicis del 2022 per la guerra d’Ucraïna, amb l’evolució dels costos energètics i les xifres d’inflació observades en els últims mesos, farà que moltes famílies passin unes festes sense llum ni esperança.

Dades alarmants

El 58% de les llars en exclusió suporta una despesa excessiva per energia, és a dir, gasta més del 10% dels seus ingressos o, alguna vegada, ha tingut retards o avisos de tall.

En la primera meitat del 2022, s’han augmentat un 26% les persones ateses per Càritas Catalunya.

La inflació ha fet que les ajudes per a aliments i relloguers a persones ateses hagin pujat un 30% en la primera meitat del 2022.

Com pots ajudar?

Amb la teva col·laboració, oferirem a les persones ateses per Càritas un sostre on poder passar les festes, els donarem suport psicològic per acompanyar-los en aquest camí de dificultats, i pagarem els subministraments perquè puguin sentir la calor d’una llar.

Amb la teva ajuda revifarem l’esperança per fer un món millor.

50 euros

Cobrir l’alimentació d’una família durant una setmana

65 euros

Oferir atenció a família monoparental durant un mes.

110 euros

Allotjar a una persona en risc d’exclusió social en un pis compartit durant dos mesos.