Noticia03/04/2024

Comença la campanya “No costa gens ajudar X dos”

Si marques les 2 caselles d’assignació solidària de la declaració de la renda, l’1,4% dels teus impostos es destinarà a ajuda social.

A partir del 3 d’abril i fins l’1 de juliol, coincidint amb el període de presentació de la declaració de la renda, Càritas porta a terme la campanya “No costa gens ajudar X dos”. Amb aquesta campanya Càritas et convida a marcar les 2 caselles d’assignació solidària (església i finalitats socials) en la declaració de la renda.

Si decideixes marcar les 2 caselles, l’1,4% dels teus impostos es destinaran a programes d’ajuda social per als que més ho necessiten. Amb aquest gest, que no suposa cap cost afegit en l’import final de la teva declaració, cada ciutadà duplicarà la seva solidaritat i ajudarà a enfortir els projectes que s’estan duent a terme. Malauradament, un percentatge elevat de contribuents desconeixen que, quan fan la declaració de la renda, poden marcar simultàniament les dues caselles.

La campanya “No costa gens ajudar X dos” és una iniciativa de les Càritas de la Confederació i té com a objectiu conscienciar a la societat sobre la importància de solidaritzar-se amb la tasca que l’Església i Càritas estan realitzant. L’Església i Càritas, la fe i el suport als més desfavorits, dues cares de la mateixa moneda.