Noticia27/07/2023

Ramon Martínez i Pujol, nou director de Càritas Diocesana de Vic

Us comuniquem que en data de 26 de juliol de 2023 es va nomenar a en Ramon Martínez i Pujol nou director de Càritas Diocesana de Vic. La seva línia d’actuació serà de continuïtat a la que va començar la Núria Callís, darrere Directora Diocesana que va morir el passat 14 d’abril.

Des de molt jove, Ramon Martínez i Pujol, havia participat en associacionisme com a voluntari, centrant la seva activitat en el món de la cultura tradicional i popular principalment en diverses agrupacions sardanistes i escoles de sardanes.

Posteriorment, la vida professional li va facilitar l’adquisició d’experiència en la coordinació i en el treball d’equip de tal manera que li va permetre continuar desenvolupant el seu esperit de col·laboració en àmbits d’entitats socials com Creu Roja i Càritas i, també, en el món de la prevenció i de l’emergència en el que fa més de trenta que hi col·labora.

Després d’un període de més de 10 anys participant a Càritas Interparroquial de Torelló, en va esdevenir Director ara fa cinc anys i posteriorment, fa poc més de dos anys va ser escollit com a Responsable d’Acció Social de Càritas Diocesana de Vic. 

En Ramon ens fa arribar les següents paraules: “Desitjo poder servir a aquesta entitat, a les persones que la formen i a les persones que esperen de nosaltres allò que més els manca, amb tota humilitat, il·lusió i efectivitat que ens calen en aquests moments.”