blog02/12/2022

Cors solidaris de Càritas

Càritas Arxiprestal de Vic inicia, un any més, la campanya dels Cors Solidaris que començarà a principis de desembre i s’allargarà fins passat Reis.

La campanya posa a disposició de totes aquelles persones que vulguin col·laborar, a través d’un petit donatiu, la possibilitat d’adquirir un o més cors de xocolata els quals s’entreguen dins d’una bossa de paper reciclat elaborada pel grup de dones del programa “Juntes”. En aquest programa, un grup de 12-15 dones es troben setmanalment per fer català, taller de bosses i, mensualment, per fer grup relacional i de trobada entre elles. L’espai els permet generar un espai de trobada, de relació i d’integració alhora que es reforça la comprensió i l’aprenentatge del català.

Col·laborant en aquesta campanya ajudareu en els diferents projectes que Càritas desenvolupa, ja que la vostra aportació permet a l’entitat seguir-los duent a terme. Alhora, facilita l’acompanyament de les persones ateses, cobrint les seves necessitats més bàsiques i en el seu procés de millora.

Els Cors Solidaris els trobareu a la carpa que tindrem ubicada al Portal de la Rambla de Vic, els dies 20, 21, 22 i 30 de desembre de 17.00 a 20.00h. i el 5 de gener de 2023 de 10.00 a 14.00h. En cas d’estar interessats a col·laborar amb una gran quantitat de cors us podeu posar en contacte amb Càritas a través del 93 885 16 42 o bé caritas.vic@caritasdiocesanavic.cat


Divendres 25 de novembre es va fer la presentació de la Campanya dels Cors solidaris de Càritas Arxiprestal de Manresa.

 La campanya la va apadrinar la companyia Teatre Mòbil, formada pels actors Atilà Puig i Jordi Girabal que han fet una actuació a la plaça Europa que ha estat seguida per persones vinculades a Càritas, entre altres.

Els cors es poden adquirir a diversos establiments de Manresa.

Llegir més AQUÍ