25/10/2022

Nou curs de formació a Càritas Arxiprestal de Vic

El Curs d'Indústria alimentària és el quart curs que organitza Càritas Arxiprestal de Vic aquest 2022

Aquest octubre Càritas Arxiprestal de Vic ha donat el tret de sortida a l’última acció formativa d’aquest any: el curs d’Indústria Alimentària.

Aquesta formació té l’objectiu d’afavorir l’ocupació de les diferents persones ateses i té una durada d’111 hores teòrico-vivencials. Les persones participants rebran formació específica sobre competències transversals: autoconfiança, comunicació, compliment de normes i tasques, gestió de l’estrès, flexibilitat, qualitat del treball, capacitat de relació, treball en equip, organització pròpia i orientació a l’objectiu. Hi ha també un mòdul específic d’indústria alimentària on tractaran la part més tècnica de la professió: aplicació de les normes i condicions de seguretat, control i manipulació dels aliments, preparació de matèries primeres, operacions bàsiques de processos de productes alimentaris i envasat i empaquetat de productes alimentaris. I per concloure, hi haurà mòduls transversals com mercat de treball, català, matemàtiques, medi ambient, igualtat de gènere, drets i deures dels treballadors, alfabetització digital, riscos laborals i primers auxilis.

Les 9 persones participants coneixeran les habilitats i competències específiques del sector per tal d’ampliar la seva ocupabilitat dins el sector de la indústria alimentària.