Noticia11/10/2023

Brindem per la solidaritat

Josep Roca, sommelier d'El Celler de Can Roca, apadrina el Cava amb Cor, una iniciativa solidària de la Confraria del Cava amb Càritas Catalunya

Una iniciativa solidària

S’inicia la quarta edició de la Campanya “Cava amb Cor”, organitzada per la Confraria del Cava Sant Sadurní i Càritas Catalunya, amb el suport d’El Celler de Can Roca.

Enguany s’ha renovat i enfortit la col·laboració entre la Confraria del Cava i Càritas Catalunya que va néixer fa 10 anys per sensibilitzar i captar fons a favor del Programa de Família i Infància de Càritas Catalunya. Durant els tres primers anys del projecte hem recaptat gairebé 85.000 € que ens han permès ajudar a més de 550 infants, joves i les seves famílies.

La campanya compta amb el suport d’El Celler de Can Roca i la implicació dels tres coneguts germans. Un equip de persones molt sensibilitzades sobre la situació de la infància més vulnerable de casa nostra.

Un any més, es torna a comptar amb el suport de 6 patrocinadors i amb la col·laboració d’11 cavistes que han seleccionat un cava Brut Reserva 2020. També es compta amb el suport de les cadenes de supermercats i comerços especialitzats d’arreu de Catalunya que vendran el Cava amb Cor així com de les empreses que estan comprant el cava pels seus regals institucionals.

Com a novetat, les empreses podran fer comandes a través del web www.cavaambcor.cat.

Dos euros del preu de l’ampolla es destinaran als projectes socioeducatius de Càritas a Catalunya que atenen a infants i joves en situació de vulnerabilitat. Amb la venda del cava solidari, 2  euros de cada ampolla es destinaran a projectes per a infants i joves en risc d’exclusió social atesos per les Càritas a tot Catalunya.

Un padrí molt especial

Josep Roca, d’El Celler de Can Roca, compromès amb les accions de Càritas, és la cara visible del #CavaAmbCor des de l’any 2021. El reputat somelier participa desinteressadament en diverses accions de difusió per augmentar la visibilitat de la iniciativa i el seu impacte. La resta de l’equip d’El Celler de Can Roca també s’ha implicat en aquesta iniciativa.

Com puc col·laborar?

La Confraria del Cava i tots els cellers implicats han embotellat una edició especial dels seus caves, amb una mateixa imatge, amb l’objectiu que sigui fàcilment identificable en els punts de venda col·laboradors d’arreu de Catalunya durant la tardor del 2022. Dos euros de cada ampolla que aniran destinats a la iniciativa solidària #CavaAmbCor per a infants i joves vulnerables.

Pots fer els donatius a través de la pàgina web de Cava amb Cor www.cavaambcor.cat

Punts de venda adherits

Amb la col·laboració de

I la participació de

Pots col·laborar i construir una societat amb més oportunitats pels infants i joves.

Regaleu Cava amb Cor i celebreu solidàriament!