blog06/07/2023

Clausura de les formacions del primer semestre de Càritas Arxiprestal de Vic

S’ha realitzat la 18a edició del curs Atén i Cuida: Atenció a les persones grans en domicili 2023 i la 9a edició del curs d’Ajudant de Cuina 2023

Des de Càritas Arxiprestal de Vic, dins el marc del programa d’Acompanyament sociolaboral i d’economia social de Càritas Diocesana de Vic, s’ha realitzat la 18a edició del curs Atén i Cuida: Atenció a les persones grans en domicili 2023 i la 9a edició del curs d’Ajudant de Cuina 2023.

Els cursos iniciats a principis del 2023 van comptar amb un total de 304 hores el curs d’atenció domiciliària de les quals 221 teòric vivencials i 80 hores de formació pràctica en una residència de la ciutat. Aquest curs l’han finalitzat 10 dels 11 alumnes inicials.

En el curs Atén i cuida els participants han pogut adquirir les habilitats i competències específiques del sector del treball a la llar podent conèixer, en primera persona, el lloc de feina a desenvolupar.

El curs d’Ajudant de cuina de 281 hores totals (201 teòric vivencials i 80 de formació pràctica en un restaurant de la ciutat), ha complert les expectatives dels 11 participants amb una formació molt vivencial de cuina i pastisseria catalana i d’altres indrets del món on han pogut aprendre una gran quantitat de tècniques culinàries.

Els cursos s’han conclòs amb l’entrega de diplomes per part del Sr. Julià Segura, referent de formació de Càritas Arxiprestal de Vic.