Noticia16/04/2024

Concert del cor King’s School de Rochester en benefici de Càritas

L'actuació va comptar amb nombrós públic i es van obtenir 600€ de taquilla inversa

El dijous 11 d’abril es va celebrar a la Basílica Santa Maria d’Igualada el concert del Cor Senior del King’S School de Rochester (Regne Unit), una de les corals més antigues del món. El concert va comptar amb nombrós públic que va poder gaudir d’un  total de 12 peces musicals que van des del Renaixement fins a l’actualitat. El cor, de 50 joves cantors d’entre 13 i 18 anys, va interpretar un repertori “a cappella” que incloïa majoritàriament obres de música sacra com Cantate Domino.

El concert  emmarcat dins la gira catalana, que d’entre d’altres els ha portat a actuar a la Catedral Basílica de Tarragona, l’Església de Santa Maria de Corbera i a la cripta de la Sagrada Família de Barcelona, va fer-se en benefici de Càritas Arxiprestal Anoia-Segarra. Els assistents van poder col·laborar mitjançant taquilla inversa amb el seu donatiu i contribuir amb la tasca d’acció social que realitza Càritas envers a les persones en situació de risc social.

Càritas vol agrair la col·laboració del King’s School Choir i de totes les persones que amb el seu donatiu van permetre recollir 600€ que serviran per poder continuar desenvolupant activitats adreçades a l’acollida i acompanyament o la inserció sociolaboral de totes aquelles persones en situació d’exclusió social, posant èmfasi en la promoció i en la  denúncia de totes aquelles causes injustes que generen aquestes situacions.